Як правильно розрахувати ціну ремонта квартири

Заздалегідь визначити точну вартість ремонту квартири абсолютно неможливо. На остаточну ціну впливає величезна кількість різних факторів.

Зрозуміло, існує прейскурант з розцінками на виконання конкретних послуг. Але, не знаючи точний обсяг робіт і всі нюанси конкретного об’єкта, не вдасться з упевненістю назвати суму, в яку обійдеться ремонт. Про особливості ремонту та формування ціни можна отримати більше інформації на https://nsdgroup.com.ua/uk/skilki-koshtuie-remont-kvartiri-2021-roci/.

Що впливає на ціну

На вартість в першу чергу впливає стан житла перед ремонтом. Якщо мова йде про квартиру в новобудові, то ремонт, як правило, має на увазі прокладку різних комунікацій, і лише після цього проводяться оздоблювальні роботи. У списку основних параметрів, що впливають на підсумкову вартість ремонту, присутні наступні фактори:

  1. Потреба в переплануванні. Логічно, що якщо квартира потребує капітальної реконструкції, роботи обійдуться набагато дорожче в порівнянні з невеликим косметичним ремонтом.
  2. Складність запланованих робіт в свою чергу в чималому ступені впливає на підсумкову суму в кошторисі. Якщо в процесі ремонту потрібно буде створювати арки, ліпний декор та інші складні елементи, вартість буде вище ніж в тих випадках, коли дотримуються класичні строгі форми.
  3. Необхідність складання проекту, схем і т. д.
  4. Необхідність підбору матеріалів.

Чим більший обсяг робіт доводиться провести в процесі чорнової обробки квартири, тим вищою виявиться остаточна вартість ремонту. Створення дизайн-проекту також призведе до підвищення ціни. Для оформлення інтер’єру в ексклюзивному дизайні доведеться витратитися додатково. Але зате квартира буде виглядати оригінально.

Розрахунок вартості

Підрахувати приблизну суму, яку доведеться заплатити за ремонт квартири, можна за допомогою спеціального калькулятора онлайн. Для цього потрібно буде вказати площу приміщення, Кількість кімнат, висоту стель і інші важливі параметри. Також при розрахунку враховуються такі істотні характеристики, як тип будівлі, в якому розташована квартира, його вік. Необхідно вказати ремонт якого типу планується провести. При цьому можна вирахувати вартість не тільки ремонту всієї квартири, але і окремого приміщення, наприклад, кухні або ванної.

Більш точну вартість ремонту можна дізнатися після докладної консультації з менеджером компанії.

Поделиться: