Знайомимося з житловими комплексами в Івано-Франківську

У наш час кожна людина може придбати власну квартиру, адже кількість запропонованих варіантів регулярно зростає.

Зверніть увагу на забудовника blago developer, який зарекомендував себе із найкращої сторони. Купити квартиру в Івано-Франківську можна у будь-якій новобудівлі. Роздивимося ТОП-3 найкращих варіанти більш детально.

ЖК U ONE WIN

Це житловий комплекс, що створений для щасливчиків долі. Цей проект розташований на локації, де домашній затишок гармонійно переплітається із розвиненою інфраструктурою.

Вас очікує власний закритий двір, добре об лаштований дитячий майданчик, гарний дизайн території, панорамні вікна та багато іншого. Планування квартир ретельно продумане, є по два ліфти у кожному під’їзді, а також інноваційні системі протипожежної та охоронної безпеки. Завдяки цьому ви зможете отримати лише позитивні емоції від проживання у будівлі.

Новобудови в Івано-Франківську, що розташовані у ЖК U ONE WIN, відрізняються такими сильними сторонами:

  • об лаштована система «тепла підлога»;
  • до школи або дитячого садка усього десять хвилин пішки;
  • до торгового центру Велес ви дійдете за три хвилини;
  • двір безпечний, адже він повністю закритий.

ЖК UNION

Він розташований у самому центрі Івано-Франківська. Житловий комплекс складається із чотирьох будівель, які сполучені торговим центром. Таке житло сучасне, його вартість доступна багатьом людям. Живописна територія дозволяє насолоджуватися гарним видом із вікон.

Локація, на якій розташований житловий комплекс, дає багато можливостей для більш якісного життя. Неподалік розташовані усі ті об’єкти, що можуть вам знадобитися: дитячий садок та школа, торговий центр, лікарня, коледжі і багато іншого. Завдяки розвиненій та продуманій інфраструктурі умови вашого проживання у новобудівлі будуть комфортними.

ЖК А5

Цей житловий комплекс також заслуговує вашої уваги. Ви зможете отримати енергоефективність, що досягає класу В. У квартирах є лоджії та зручні балкони, які стануть вашим улюбленим місцем для комфортного відпочинку.

Власники транспортних засобів можуть залишати автівку на підземному паркінгу, що регулярно охороняється. Дві закритий, тому ви можете почувати себе у безпеці. Є дитячі майданчики та майданчики, що об лаштовані для спортсменів. Комерційна інфраструктура розвинена, поруч із житловим комплексом є усі об’єкти, що можуть вам знадобитися.

Житлові комплекси в Івано-Франківську – це ваша можливість вкласти власні гроші у дійсно вигідну покупку!

Поделиться: