Водяна рушникосушка: поняття, конструкція та правила вибору

Якісні та стильна рушникосушка – це обов’язкова деталь сучасного інтер’єру ванної кімнати. Виробники такого обладнання пропонують чимало цікавих моделей обладнання, що гармонують з іншими предметами приміщення.

Ви можете замовити рушникосушку на https://mario.ua/production_cat/water/, звернувши увагу на водяні моделі приладів. Вони зарекомендували себе з найкращої сторони серед покупців.

Головні переваги водяних рушникосушок

Ви не пошкодуєте про свій вибір у майбутньому. Це обумовлено тим, що водяні рушникосушки мають безліч важливих переваг:

  1. Широкий вибір. Ви можете обрати саме ту модель, яка задовольняє вас по всім параметрам. Форми, дизайн та розміри обладнання широко варіюються. Вам вдасться прикрасити інтер’єр ванної кімнати унікальним виробом.
  2. Доступна вартість. Вона обумовлена тим, що конструкція водяних рушникосушок проста. Це вигнута труба, яку можна підключити до вже існуючої системи водопостачання.
  3. Простота монтажу. Встановлення такого обладнання буде швидким та простим. Вам не доведеться займатися розводкою електрики з вологозахищеною розеткою.
  4. Безпека експлуатації. Ви можете монтувати такі рушникосушки в приміщеннях з будь-яким рівнем вологості. Обладнання може знаходитися близько до води. Вам не доведеться переживати про короткі замикання та інші небезпечні моменти.
  5. Довгий строк служби. Це також обумовлено простотою загальної системи. Водяні рушникосушки не залежать від різких змін напруги та наявності електричної енергії.
  6. Економічність. Вам не доведеться стикатися з додатковими тратами. Оплата проточної води здійснюється за загальним тарифом.

Обов’язково зверніть увагу на водяні рушникосушки, адже вони не підведуть вас в будь-яких умовах використання. Ви отримаєте обладнання, що задовольнить сміливі потреби.

Варіанти підключення водяної рушникосушки

Можна встановити такий прилад зручним для вас способом. Серед основних варіантів:

  1. Горизонтальне нижнє підключення. Це варіант для рушникосушки з нестандартними розмірами. Спосіб використовують на практиці не часто.
  2. Діагональне підключення. Метод підходить, якщо мова йде про обладнання-драбинку. Рух води буде швидким, тому нагрів та віддача тепла будуть оптимальними.
  3. Вертикальне бокове підключення. Найбільш популярний спосіб для рушникосушки, що має форму літер М або П. Висота моделі не повинна бути більше 60-ти сантиметрів.

Водяні рушникосушки виправдають ваші сміливі очікування. Вони прослугують дуже довго в будь-яких умовах експлуатації!

Поделиться: