Різновиди та як правильно обирати меблі для офісу

Офіс – візитна картка будь-якого підприємства. Отже, від грамотності облаштування офісного приміщення залежить статус компанії, атмосфера в колективі співробітників.

Саме тому так важливо правильно вибрати меблеві конструкції, призначені для офісного приміщення. Можна купити меблі на mebeloffice.com.ua офісних меблів зі складу в Києві.

Набір меблів

Жоден офіс не обходиться без певної комплектації меблевих конструкцій:

  1. Столи, які представлені широким розмаїттям модельного ряду. Конструкції можуть бути прямими, кутовими, або ергономічними, що володіють Г-подібною формою. Також столи відрізняються дизайнерським виконанням і призначенням, наприклад, для переговорів, для керівника, або для співробітника компанії.
  2. Настільні екрани і перегородки – конструкції, що дозволяють відокремити робочі місця співробітників, максимально мінімізуючи контакт між фахівцями.
  3. Стільці, крісла та дивани – конструкції, вибір яких здійснюється, відштовхуючись від їх призначення і місця розташування.
  4. Тумби – тип меблів для офісу, який вибирається, відштовхуючись від їх призначення, наприклад, для зберігання документів, організаційної техніки, або для зберігання канцелярських предметів.
  5. Шафи і стелажі для зберігання різних документів і особистих речей співробітників.
    Не варто забувати і про додаткові аксесуари.

Правила вибору

Щоб правильно підібрати меблі для офісу на https://mebeloffice.com.ua/, необхідно враховувати кілька основних правил. По-перше, меблеві конструкції повинні володіти підвищеним показником міцності і зносостійкості. Для цього слід перевірити кріпильні компоненти конструкцій, їх фурнітуру, всі висувні механізми. По-друге, купуючи меблю, необхідно, щоб вона була орієнтована саме на офісне приміщення. В такому випадку буде набагато простіше вибрати найбільш ідеальне рішення, щоб облаштувати робочі місця співробітників та інші зони офісу.

Вибираючи м’які меблі, необхідно приділяти увагу її оббивці, наповнювачу. Саме від даних компонентів залежить швидкість відновлення форми конструкції. Бажано купувати дивани і крісла, які супроводжуються оббивкою, що не потребує складного догляду і володіють наповнювачем середнього рівня жорсткості. Також важливо враховувати дизайн меблів і офісного приміщення, фірмовий стиль компанії. При утворенні труднощів слід скористатися послугами індивідуального пошиття оббивки, самостійно вибираючи матеріал і колірну гамму.

Поделиться: