Про продукцію Relax Tub: якісні чани та джакузі

Дров’яні чани та спа-купелі стрімко набирають популярності в Україні. Ця продукція встановлюється біля оздоровчих закладів, елітних баз відпочинку, готельних комплексів.

Останнім часом приватні особи все частіше замовляють чани та купелі, щоби встановити їх на своїй ділянці або в будинку. Relax Tub – це виробник чанів та джакузі, який заслуговує на блискучу репутацію не лише в Україні, а й далеко за її межами. Продукція Relax Tub експортується до Європи, що свідчить про її найвищу якість. Можна замовити чан на https://www.relaxtub-ua.com/, обравши оптимальну модель у каталозі.

Переваги

Існує безліч причин придбати джакузі з топкою від виробника Relax Tub:

  1. Чаші та облицювання виготовляються з дуже якісної сировини. Для виготовлення чаші застосовують скловолокно, а облицювання облаштовують із цінних порід деревини, що пройшли попередню обробку.
  2. Чани на дровах дуже довговічні. Чаша настільки міцна, що може експлуатуватися щонайменше 50 років. Облицювання прослужить від 10 років і більше. За потреби її можна оновити.
  3. Для виготовлення джакузі та купелів на дровах використовуються виключно екологічно чисті сертифіковані матеріали. Продукція абсолютно безпечна, не виділяє шкідливих компонентів. Користуватися такими ванними кімнатами без побоювань можуть навіть алергії та астматики.
  4. Нагрів води відбувається швидко. Достатньо всього півтори години, щоб вода в купелі прогрілася до комфортних +40 градусів.
  5. Такі чани виглядають дуже сучасно і стильно, можуть бути прикрасою ділянки.
  6. Можна вибрати будь-який відтінок чаші та зовнішнього облицювання, щоб чан ідеально вписався в навколишнє оточення.
  7. Форма чаші спеціально розроблялася таким чином, щоб посадка була максимально зручною. Відсутність швів на поверхні чаші робить експлуатацію купелі комфортною та безпечною.
  8. Оскільки компанія є безпосереднім виробником купелів, переплачувати покупцям не доведеться. Відсутність посередників позитивно позначається кінцевої вартості продукції.
  9. Замовивши ванну на дровах Relax Tub, клієнт отримує весь комплекс послуг: виготовлення, транспортування власним транспортом, монтаж, сервісне обслуговування в процесі експлуатації.
  10. До кожного клієнта підбирається індивідуальний підхід, щоб повністю врахувати його побажання та виправдати очікування. Співробітники Relax Tub готові надати детальну консультацію, щоб вибрати відповідний товар було простіше.
Поделиться: