Поняття про каркасне будівництво та технологія

Каркасні котеджи користуються високою популярністю серед людей. Це будівлі, що мають гарні експлуатаційні характеристики.

Варто замовити будівництво на Сервус у досвідчених професіоналів. Вони легко впораються зі своїми завданнями, побудують дуже міцну та презентабельну споруду на вашій території.

Переваги каркасної будівлі

Сильних сторін у таких споруд дійсно багато. Роздивимося найбільш важливі моменти:

  1. Швидкий монтаж. У середньому на процес будівництва потрібно витратити до двох місяців. Точні строки залежать від погодних умов, досвіду будівельників та загальної площі.
  2. Доступна вартість. Каркасні конструкції коштують набагато дешевше, ніж будівлі з цегли.
  3. Добрі показники теплопровідності. Якщо доповнити будівлю якісними утеплювачами, можна значно заощадити на опалюванні зимою. Влітку не доведеться постійно користуватися кондиціонером. Каркасна будівля добре прогрівається, тому ви не пошкодуєте про своє рішення.
  4. Відсутність усадки. Для будівництва каркасних домів на практиці використовується добре висушене дерево. Ви можете одразу ж перейти до внутрішнього оздоблення споруди.
  5. Економія на фундаменті. Каркасні будівлі легкі, для їх будівництва використовується фундамент свайного або мілкозаглибленого типу.
  6. Екологічність. Будівлі створюють з використанням матеріалів натурального походження. Вони повністю відповідають санітарним нормам.
  7. Стійкість до температурних змін. Матеріал зберігає початкову геометрію у холодні та теплі пори року.

Оптимальний мікроклімат у споруді вам гарантований. Це пов’язано з використанням натурального дерева, що буде поглинати зайву вологу з повітря.

Етапи будівництва каркасного дому

Щоб впоратися з таким завданням, варто слідувати наступним етапам:

  • організовується фундамент для майбутньої споруди;
  • створюється гідроізоляція фундаменту, після чого можна займатися організацією підлоги;
  • возводяться стіни будівлі, на практиці використовуються прийняті технології;
  • створюються перекриття, балки повинні опиратися на брус верхньої обв’язки;
  • організовується дах, на практиці використовуються якісні матеріали та сучасні технології;
  • встановлюються утеплювачі.

Варто довірити будівництво споруди справжнім професіоналам своєї справи. Вони легко впораються із завданням, тому у подальшому не буде виникати неприємних сюрпризів та проблем!

Поделиться: