Переваги придбання більярдного столу для дому

Гра в більярд вже давно перетворилася на розвагу статусних чоловіків. Більшість із них часто збираються у закладах, де після вирішення важливих питань можна «поганяти кулі» у приємній компанії.

Зараз багато бізнесменів почали купувати більярдні столи для дому, щоб прикрашати рідкісне дозвілля улюбленим заняттям. Деякі набувають більярдні столи бу, що в корені неправильно, оскільки його якість безпосередньо пов’язана з правильністю зберігання даного предмета.

Придбання нового більярдного столу для будинку має низку переваг:

  • для любителів гри на більярді, такий вид відпочинку принесе багато користі та дозволить повністю відволіктися від думок про роботу;
  • ви можете зібрати компанію друзів у своєму будинку і відпочити далеко від сторонніх очей, вузьким колом;
  • заощадите гроші та час на поїздках до більярдного клубу;
  • ви можете грати в улюблену гру не виходячи з дому, у будь-який час дня чи ночі;
  • купуючи новий більярдний стіл, ви купуєте кий більярдний, набір куль і все це високої якості.

Для фанатів гри в більярд, це вкладення буде цілком виправданим. Нова річ, при правильній експлуатації, прослужить протягом тривалого часу. У більярдному клубі за користування столом, кулями та києм, ви платите гроші, але не завжди отримуєте бездоганну якість.

Різновиди та критерії вибору більярдного столу

Приступаючи до вибору атрибута статусності, необхідно отримати інформацію про різновиди більярдних столів. У продажу вони зустрічаються від 5 до 12 футів.

Розмір столу безпосередньо пов’язаний з площею приміщення і улюбленою грою. Деякі ігри вимагають наявності 12-футового столу. Найпоширенішими є снукер та карамболь, в них можна грати лише на столах розміром 10 або 12 футів. Гра в пул може вестись на столі розміром від 7 до 9 футів.

Не рекомендується замовити стіл на https://ukrbilliard.com.ua/, тому що більярдні столи відрізняються великою вагою, що обумовлено матеріалом виготовлення плити. Це відбивається вартості виробу. У продажу можна зустріти вироби з плитами з:

  • графітового сланцю. Це найдорожчий та якісний варіант;
  • мармур;
  • синтетичний графіт;
  • ЛДСП завтовшки 16 мм. Це бюджетний варіант, призначений для аматорів.

Склад сукна має велике значення. Найякіснішим є матеріал зі 100% вовни, але їй властиво швидко зношуватись. Даний вид тканини широко застосовується на професійних більярдних столах для гри в снукер та карамболь.

Поделиться: