Интересные идеи сочетания голубых обоев и советы

Блакитний колір можна назвати найбільш чуттєвим та романтичним. Він використовується креативними особистостями, дизайнерами інтер’єру.

Замовляйте голубі обої на www.domdom.com.ua/ua/po-cvetu/goluboy/, адже вони виправдають ваші очікування. Роздивимося правила їх вибору більш детально.

Об’єднання блакитних шпалер з іншими кольорами

Щоб створити неперевершений інтер’єр кімнати, варто об’єднати блакитні шпалери з іншими кольорами:

  1. Блакитний та білий. Такі відтінки являються символом ніжності та чистоти, тому вони підійдуть для оформлення кухні або ванної кімнати. У спальні шпалери налаштовують на комфортний відпочинок. Такі шпалери можуть бути доповнені красивими візерунками, наприклад, невеликими квітами.
  2. Блакитний та бежевий. Шпалери дозволять підкреслити ніжність та романтичність інтер’єру кімнати. Будь-яке приміщення, що оформлене у такому стилі, можна доповнити всілякими яскравими деталями.
  3. Блакитний та сірий. Не варто думати, що такий інтер’єр занадто нудний. У жарку пору року він дарує приємне відчуття прохолоди. Об’єднання кольорів сподобається людям, що цінують комфорт та гармонію. Інтер’єр ідеально підійде для спілкування з близькими людьми або для відпочинку.
  4. Блакитний та червоний. Можна доповнити блакитний фон цікавими червоними вставками. Ваша кімната заповниться енергією та теплом, тому вам буде комфортно у ній жити.
  5. Блакитний та зелений. Ці кольори являються символом природи. Саме тому їх пропорції не грають важливої ролі. Ви можете експериментувати з інтер’єром приміщення, шукаючи нові варіанти об’єднань відтінків.

Обов’язково зверніть увагу на ті варіанти, що описані вище, щоб кардинально змінити інтер’єр приміщення у найкращу сторону. Вас очікують неперевершені результати виконаних робіт, адже кімната заграє новими фарбами.

Особливості оформлення приміщення блакитними шпалерами

Такі відтінки не являються типовими для оформлення залу. Палітру можна зустріти у сучасних інтер’єрах, що оздоблені у мінімалістичному стилі. Але цікаві комбінації кольорів дозволяють користуватися блакитними шпалерами у повній мірі.

Матеріал для вітальні може бути доповненим цікавими візерунками, що роблять акцент на романтичності інтер’єру. Також можна користуватися блакитним кольором у якості яскравих вставок, які одразу притягують до себе увагу.

На кухні блакитні кольори використовуються для підтримки природньої тематики. Варто об’єднати їх з зеленими, білими та жовтими відтінками. Там, де розміщено стіл, можете декорувати стіни шпалерами з зображенням морських пейзажів.

Поделиться: