Чан на дровах: основні переваги та основне призначення

Компанія Relax Tub упродовж п’ятнадцяти років виробляє високоякісні чани на дровах. Виробник є найбільшим на території України, а його продукція має незмінно високий попит.

Чан на дровах – це чудова альтернатива звичайній лазні. Можна замовити чан на https://www.relaxtub-ua.com, вибравши потрібну модель.

Про компанію

Продукція Relax Tub має успіх не тільки у вітчизняних споживачів. За кордоном також цінуються якісні чани на дровах від Relax Tub. Компанія постачає купелі підприємствам та приватним покупцям, які бажають встановити на ділянці унікальну ванну на дровах. Компанія ревно піклується про свою репутацію та забезпечує ретельний контроль якості продукції на всіх етапах виробництва.

Принцип діяльності компанії Relax Tub – це не зупинятись на досягнутому. Тому істотна частка прибутку спрямовується на розвиток виробництва. Продукція постійно вдосконалюється, щоб кожен, хто вирішив купити чан від Relax Tub, залишився задоволеним своїм придбанням. Фахівці, які працюють у компанії Relax Tub, постійно підвищують кваліфікацію, переймають досвід закордонних колег, щоб якість продукції відповідала європейським стандартам.

На даний момент підприємства компанії знаходяться у Києві та Львові. Таким чином, є можливість оперативно доставляти замовлення до всіх куточків країни. Також вдається мінімізувати логістичні витрати знижуючи вартість доставки для клієнта. Доставка купелів та дров’яних чанів здійснюється силами компанії із застосуванням спеціального транспорту. Таким чином, вдається забезпечити збереження товару у процесі перевезення.

Клієнту потрібно лише зайти на сайт Relax Tub та вибрати відповідну модель чана. Компанія в найкоротші терміни виготовить потрібний виріб, доставить за вказаною в заявці адресою та проведе професійну установку.

Переваги

Існує безліч причин замовити дров’яний чан в Relax Tub:

  1. Під час виготовлення продукції використовується якісна сировина, яка має всі необхідні сертифікати стандарту Євросоюзу. Завдяки наявності сертифікатів, компанія експортує чани до країн Європи. А українські користувачі одержують продукцію європейської якості за доступними цінами.
  2. Компанія надає весь комплекс послуг. До нього включено виготовлення чанів, їх монтаж та обслуговування.
  3. Асортимент продукції надзвичайно великий. Користувачам доступні карпатські чани, спа-купелі, офуро та джакузі за найпривабливішими цінами.
Поделиться: