Хмарні ресурси: що потрібно знати та деякі особливості

Хмарні ресурси пропонують різні сервіси для ведення справ компанії, при формуванні документів, звітів та інших дій.

Не потрібно встановлювати програми на комп’ютер, доступ може здійснюватися зі стаціонарних і мобільних пристроїв з будь-якої точки, де є інтернет. Для розуміння всіх особливостей системи, пропонується дізнатися більше інформації на https://stcentr.com.ua/sota/.

Основні характеристики сервісу

Одним з хмарних сервісів, пропонованих для використання індивідуальним підприємцям, малим і середнім компаніям, є веб-ресурс СОТА. Він може виконувати наступні функції:

  1. Формувати електронний документообіг. Включаються всі види документів, що мають ходіння в діловодстві України, якими можна обмінюватися з партнерами, постачальниками.
  2. Розділ «звітність» присвячений формуванню будь-яких видів документації, які потрібно подавати в контролюючі та інші інстанції.
  3. Модуль «СОТА Каса» дозволяє створювати чеки і надавати їх Покупцям, податковим органам. При цьому ведеться повноцінний касовий облік фінансів, ця система тісно інтегрована з двома іншими, і складає з ними єдиний комплекс.

Для розуміння всіх особливостей хмарного сервісу, пропонується вивчити подробиці на https://stcentr.com.ua/sota-kasa/.

Існує кілька тарифів сервісу. Для фізичної особи-підприємця вона коштує 640 гривень на рік, для платників єдиного податку без ПДВ 1640 гривень, для юридичних осіб ціна послуги становить 2800 гривень на рік.

Перевага

Даний хмарний сервіс є найбільш оптимальним варіантом для ІП або компаній, які вирішили перейти на електронний документообіг, позбувшись від купи паперових зразків. По-перше, дана система задовольняє всі потреби в повному обсязі, незалежно від специфіки бізнесу і його розміру. По-друге, сервіс легкий в освоєнні, їм можна опанувати не проходячи спеціальних курсів і не витрачаючи багато часу на навчання. Третьою важливою причиною використання можна назвати вартість. Річна сума оплати значно нижче, ніж більшості ліцензійних комп’ютерних програм.

Вся інформація захищена, формування документів і обмін ними відбувається практично миттєво, що дозволяє вести колективну роботу з віддаленим доступом, коли співробітники розміщені в різних точках. Є функція автоматичної перевірки, формування і відправка пакетів документів.

Для початку роботи з системою досить мати пристрій з виходом в Інтернет і електронний цифровий підпис.

Поделиться: