Як вигідно обміняти Монобанк на bitcoin та рекомендації

Біткоіни є одним з найпоширеніших типів віртуального платіжного засобу. Щоб придбати валюту, необхідно виконати обмін реальних коштів на необхідну кількість монет.

Отже, потрібно знати, як здійснюється обмін Монобанк на bitcoin.

Правила

Монобанк — найбільш затребуваний український банк, який не володіє фізичними відділеннями. Свою діяльність банк веде всього 4 роки, але вже встиг завоювати довіру серед клієнтів. Головними перевагами банку слід вважати: високий рівень надійності, зручність у використанні, якісне обслуговування та вигідні умови співпраці.

Особливо затребуваний Монобанк особами, які працюють з біткоїнами. Так, з карти Монобанку досить просто зробити покупку криптовалюти, використовуючи кілька платіжних систем – MasterCard і Visa. Купуючи біткоіни в банку, кожен клієнт отримує швидкість оформлення заявки і підвищений рівень безпеки в проведенні угоди. Для здійснення обміну також можна скористатися віртуальними картами Монобанку, які випускаються інтернет-сервісами.

Перш ніж здійснювати обмін, необхідно оформити карту Монобанку. Для цього слід завантажити офіційний додаток, зареєструватися і, дотримуючись підказок, замовити карту.

Отримавши карту, її необхідно поповнити. Для цього слід вибрати надійний пункт обміну, який працює з картою Монобанку і з криптовалюта, зокрема, з біткоіном.

Наступний етап — формування заявки на проведення обміну. Як правило, заявка обробляється в найближчі 15 хвилин. Проте, якщо сервер перевантажений, на обробку заявки може піти трохи більше часу. Після обробки клієнту необхідно оплатити заявку, здійснюючи переказ зазначеної суми. Далі біржа здійснює обмін валюти і видає клієнту потрібні йому кошти.

Поради

Для правильного розрахунку суми, яка буде піддаватися обміну, необхідно використовувати калькулятор сайту біржі. При цьому вкрай важливо відштовхуватися від курсу валют на певний момент. Якщо ж курс вас не влаштовує, необхідно залишити особисті дані і включити повідомлення про зміну курсу.

Крім обміну Біткоіну карта також дозволяє оформляти кредит, використовувати кредитні кошти за предельным обсягом, оплачувати комунальні послуги і знімати кошти, дотримуючись єдиного розміру комісії. Також клієнтам доступна функція нарахування грошових коштів на рахунок депозиту, що дозволить отримати додатковий дохід.

Поделиться: