Як робити ставки на кіберспорт та декілька основних порад

Комп’ютерні ігри в мережі стали не тільки розвагою, а й викликали появу різноманітних змагань. Онлайн-битви почали називати кіберспортом, і вони викликали інтерес з боку букмекерських контор.

В Україні однією з провідних беттингових організацій, що приймають такі ставки, є ggbet ua.

Концепція

Гроші приймаються на різні ігри, де команди або індивідуальні гравці можуть змагатися одна з одною. Саме визначення переможця є основним параметром ставок. Серед ігор варто виділити такі види:

  1. Шутери від першої особи, до яких належать CS: GO, Call of Duty та інші подібні змагання.
  2. MOBA-ігри, такі як League of Legends, Dota 2.
  3. Спортивні симулятори типу футболу FIFA, баскетбол NBA та інших ліг.
  4. Битви між героями, звані файтинг типи Tekken, Street Fighter, і їм подібних.

Існують офіційні змагання з цих типів ігор, саме на них приймаються ставки. Трансляції ведуться у прямому ефірі через Інтернет, є судді та інші ознаки звичайних змагань, що дозволяє переконатися в об’єктивності того, що відбувається, відсутності підтасовування результатів. Вся справа в тому, що у подібних змаганнях, окрім суддів та незалежних експертів, є призовий фонд, який іноді досягає значних величин, а це мотивує переможців.

Правила

Ставки на кіберспортивні змагання здійснюються за тими самими принципами та вимогами, що на інші змагання:

  1. Визначається тип змагання, вказується у які терміни та час вони минають.
  2. Визначаються учасники, публікується їхній список.

Зазначаються коефіцієнти, що визначають шанси перемоги кожного учасника. Якщо вибирається пар, що змагається, то вказується коефіцієнт для кожного учасника на його ймовірність перемоги.

Гроші приймаються з урахуванням коефіцієнта, що діє зараз. Букмекери можуть його змінювати залежно від кількості та суми ставок на той чи інший результат. Але якщо кошти вже прийнято з певним параметром, то ці коефіцієнти не змінюються.

Іноді ставки приймаються вже в ході змагань, коли гра йде та є поточні результати. Ставки можуть бути одинарними, тільки одне змагання, і експреси, коли гроші ставляться кілька подій, результат кожного потрібно вгадати точно.

Виграні кошти перераховуються на рахунок гравця після закінчення змагань, коли визначено всі підсумки. Якщо ставка не спрацювала, то поставлені гроші залишаються у букмекера.

Поделиться: