Тягові акумулятори: різновиди, переваги та використання

Для забезпечення руху різних засобів, живлення приладів та пристроїв, в даний час часто використовується замість пального електрична енергія.

Для цього застосовують акумулятори, які можуть накопичувати електрику від мережі, або роботи інших пристроїв, коли кінетична енергія перетворюється на електричну. Пропонується купити тягові акумулятори 12 вольт від відомих виробників в компанії Центр Технічних Рішень.

Особливості акумуляторів

Цей вид АКБ призначений надання постійного руху транспортному засобу. Це можуть бути автомобілі, скутери, самокати та інші пристрої. Такі батареї стоять на електронавантажувачах чи транспортувальних візках, що працюють на виробництві. Ще одна сфера використання – подача струму для постійного живлення приладів та пристроїв.

Одеська компанія «Центр технічних рішень» пропонує для реалізації тягові акумулятори найбільш відомих світових виробників. Серед основних видів таких виробів варто виділити:

Пристрої створені за технологією AGM, де абсорбується електроліт в скловолокнисту субстанцію, і не створюється небезпека протоки небезпечної рідини. Це дозволяє створювати герметичний корпус та високий ступінь захисту АКБ. Дані варіанти магазин пропонує для роботи на різних транспортних засобах.

Акумулятори мають як електроліт гель. Тут є всередині густа текуча маса, яка теж не проливається і має високий рівень захисту. Дані види батарей знайшли широке застосування в сонячній та вітровій енергетиці, за допомогою їх живлять скутери, мототехніку, електричні інструменти, системи сигналізації або освітлення.

Кожен окремий вид тягового акумулятора має свою сторінку з фотографією, яка дає повне уявлення про зовнішній вигляд виробу. Також АКБ оснащується докладним описом можливостей використання, надаються докладні технічні характеристики.

Переваги

Тягові акумулятори мають високу надійність, безпечні при будь-якому варіанті застосування, мають великий цикл розрядки-зарядки. На сайті пропонується велика різноманітність за виробниками, типами, вартістю.

АКБ поставляються в різні куточки країни, вони щільно і надійно упаковуються маркуються особливим способом, щоб уникнути неакуратного поводження. Ціна є оптимальною, особливо якщо врахувати параметри та якість виготовлення пристроїв.
Фахівці компанії дадуть докладні рекомендації з усіх питань, допоможуть підібрати найбільш вдалий пристрій.

Поделиться: