Переваги використання композитної арматури для будівництві

Сітку можна використовувати з різною метою. Найочевидніше застосування — паркани та огорожі із сітки. Вони захищають від сторонніх та диких тварин, зонують, демонструють межі території.

Відмінно підходять як основа для кучерявих рослин. З сітки можна робити вольєри для тварин та подібні споруди. Зрештою, сітка активно використовується в будівництві: їй армують різні конструкції. Будь-які товари краще купувати у виробника, і сітка не виняток.

Що таке «НОВИЙ ДВІР»

ТОВ «НОВИЙ-ДВІР» — компанія, яка виготовляє сітку для будівництва та огорож. Матеріали виробів – якісна нержавіюча сталь, ПВХ, склопластик. Сітка виготовляється у повній відповідності до стандартів якості, за надійними перевіреними проектами. Це гарантує відмінні експлуатаційні властивості: міцність, довговічність, стійкість до атмосферних впливів та перепадів температур, простоту транспортування та монтажу.
«НОВИЙ ДВІР» виробляє всі типи сітки, дотримуючись суворого контролю якості.

Виставляє адекватні ціни, тому покупка кожному по кишені. Є можливість оптових замовлень, адже оптом купувати вигідніше. «НОВИЙ-ДВІР» охоче складає індивідуальні пропозиції та налаштований на довгострокову співпрацю.

Товари компанії

Всю продукцію можна розділити на три великі групи за матеріалом. На особливу увагу заслуговують металеві вироби.

Сітка рабиця оцинкована. Класичне виконання знаменитої універсальної огорожі. Зручна, дешева, зрозуміла — оптимальний матеріал для різних конструкцій.

Сітка рабиця з полімерним покриттям. Сучасний варіант, де металевий дріт поміщений в оболонку з ПВХ. Це робить огорожу особливо стійкою до корозії.

Зварна сітка для армопоясу. Застосовується для армування прорізів, простору під перекриттями та покрівлею, інших складних місць. Вже нарізано на зручні листи.

Зварна сітка у рулоні. Формат для тих, хто воліє самостійно керувати розміром.

Сітка канільована. Незвичайне рифлене плетіння надає виробу особливої стійкості — воно ніби складається з суцільних ребер жорсткості.

Секційні огородження. Практично готовий паркан із металевих профілів та сітки. Потрібно лише придбати необхідну кількість та встановити.

Дріт різних типів. І в’язальна, і колюча – всі різновиди!

Компанія має й інші товари: можна замовити композитну арматуру на https://sitkand.com.ua/product/kompositna-armatura/, придбати в магазині пластикову садову сітку. Широкий асортимент – черговий плюс компанії.

Поделиться: