Основні різновиди дитячих зимових шапок та поради щодо вибору

Зимова дитяча шапка – це головний елемент гардеробу для дітей у холодну пору року. Вона не лише забезпечує тепло та комфорт, але й доповняє образ малюка.

Як і колготки для дівчинки, обирати цей виріб потрібно уважно. Роздивимося основні особливості таких речей більш детально.

Головні різновиди зимових дитячих шапок

В продажу можна знайти різні види шапок для дітей. Серед характеристик основних варіантів:

  1. Шапки-шоломи. У цих моделей спереду є козирок, що виконує захисні функції. Це ідеальний варіант для активних ігор на свіжому повітрі.
  2. Шапки-трапеції. Вони мають форму трапеції з вушками. Завдяки цьому вуха дитини будуть надійно захищені від морозу та холодного вітру.
  3. Шапки-біні. Це теплі шапки, що не мають козирка. Вони прикривають вуха та голову дитини. Вироби зручно носити як під шоломом, так і під капюшоном.
  4. Шапки-снуди. Комбінація шапок та снудів, яка гарно захищає голову, вуха та шию. Це гарний варіант у тому випадку, якщо дитина не любить носити снуд окремо.
  5. Шапки-маски. Вони відрізняються наявністю вбудованої маски. Також моделі можуть бути комбіновані з шарфом-маскою. Такий варіант гарно захищає обличчя дитини від холоду та вітру.

Якісна шапка дитяча зимова дозволить попередити часті застуди. Варто зрозуміти, що саме вам підходить, щоб не помилитися.

Критерії вибору зимової дитячої шапки

Варто уважно віднестися до вибору такого виробу. Серед головних факторів можна виділити:

  1. Матеріал. Шапка повинна бути виконана з якісного та теплого матеріалу, що не подразнює шкіру дитини. Зверніть увагу на вироби з акрилу, вовни або поліестеру.
  2. Утеплювач. Важливо, щоб шапка доповнювалася якісним утеплювачем. Він забезпечить дитині тепло в холодну пору року. Гарним варіантом можна назвати фліс або ж м’яке полегшене полотно.
  3. Розмір. Виміряйте голову дитини, щоб не помилитися з розміром шапки. Модель не повинна бути занадто маленькою чи великою.
  4. Дизайн. Шапка може бути яскравою, доповненою цікавим принтом. Але враховуйте уподобання малюка, обираючи дизайн виробу.
  5. Функціональність. Добре, якщо шапка доповнена додатковими елементами. Це зав’язки або ж деталі для регулювання розміру моделі. Виріб повинен бути практичним та функціональним для повсякденного носіння.

На сайті INTERTOP ви легко знайдете ту зимову шапку, яка сподобається вашій дитині. Визначте основні параметри, щоб інвестиції були дійсно вигідними!

Поделиться: