Курси польської мови у Києві в онлайн-школі «Білий Орел»

Усі хто планує навчатися та працювати в Польщі, онлайн-школа Білий Орел пропонує курси польської мови у Києві.

Пропоновані онлайн-курси дозволяють ефективно вивчати польську мову у зручний час та за доступною ціною, не виходячи з дому. Кожен, хто бажає вивчити цю мову, може отримати більше інформації на https://polcentrum.com/kyiv/onlain-kursy-polsko-movy/.

Переваги навчання у школі «Білий Орел»

Для абітурієнтів, які планують вступ до державних та приватних університетів Польщі, школа «Білий Орел» пропонує спеціалізовані курси, націлені на підготовку до складання мовних іспитів на рівнях B1 та B2. Ці рівні є обов’язковими для вступу до більшості польських університетів, включаючи такі престижні навчальні заклади, як:

  • Ягеллонський університет;
  • Варшавський університет;
  • Краківський економічний університет;
  • технічний університет Гданська;
  • Лодзинський університет.

Щороку кілька сотень випускників курсів школи «Білий Орел» успішно складають мовні іспити, що підтверджують їх високий рівень володіння польською мовою. Програма курсів спрямована на розвиток усіх аспектів мови: граматики, лексики, вимови та розуміння на слух, що забезпечує комплексний підхід до вивчення.

Школа «Білий Орел» також готує студентів до складання Польського Державного Сертифікаційного Іспиту, який є офіційним підтвердженням рівня володіння польською мовою. Внутрішнє тестування школи максимально наближено до формату цього іспиту, що дозволяє студентам заздалегідь ознайомитись з типами завдань та вимогами.

Завдання, що використовуються в процесі навчання, схожі на ті, що представлені на сертифікаційному іспиті. Викладачі дають докладні коментарі за результатами тестів, що допомагає студентам виявити та усунути прогалини у знаннях.

Польська мова для роботи та життя

Для тих, кому польська мова потрібна для професійної діяльності чи повсякденного спілкування, курси у школі «Білий Орел» допоможуть швидко та ефективно освоїти мову. Навчання проводиться на різних рівнях складності — від початкового до просунутого, що дозволяє підібрати відповідний курс залежно від індивідуальних потреб та рівня підготовки. Курси орієнтовані в розвитку навичок, необхідні спілкування у реальних життєвих ситуаціях. Це робить навчання особливо корисним для емігрантів та працівників у Польщі.

Поделиться: