Чому варто звертатися до медичного центру MPClinic

Ви зіткнулися з проблемами зі здоров’ям? Бажаєте отримати допомогу кваліфікованих спеціалістів?

Діагностика жінки, чоловіка та пацієнтів молодшого віку запропонована медичною клінікою MPClinic. Вам гарантовано докладну діагностику організму, а позбавлення від хвороб буде оперативним.

Травматологія та ортопедія: що запропоновано пацієнтам?

Центр травматології та ортопедії, а також реабілітації після отриманих травм – це основна спеціалізація цієї клініки. Ви можете впоратися з хворобами та травмами суглобів та опорно-рухового апарату.

Вам вдасться отримати невідкладну допомогу за умов амбулаторії. Курс терапії запропонований як при хронічних, так і при гострих хворобах. Серед основних послуг цієї клініки можна виділити:

  • усунення переломів кісток за допомогою металоостеосинтезу;
  • видалення пухлин кісткової тканини, усунення сторонніх тіл м’яких тканин, кісти Бейкера;
  • артроскопія – малоінвазивна операція, що проводиться на суглобах;
  • проведення ендопротезування.

Ортопедія та травматологія Київ – це ваша можливість позбавитися різних проблем. Кваліфіковані фахівці обов’язково проведуть діагностику, щоб поставити точний діагноз та розробити схему терапії. Ви можете знову рухатися з комфортом, тому що всю симптоматику, як і саме захворювання, буде усунено.

Багатопрофільний центр реабілітації

Тут можна відновитися після операцій та травм, а також після тяжких захворювань. Реабілітологи розроблять вам індивідуальну програму, завдяки чому всі функції організму знову відновляться. Серед реабілітаційних послуг можна виділити:

  • процедури, пов’язані з фізіотерапевтичним напрямом, широко змінюються;
  • пацієнти виконуватимуть різноманітні пасивні, а також активні вправи, які сприяють їх відновленню після інсульту та травм;
  • процес вертикалізації із застосуванням на практиці інноваційного обладнання;
  • різноманітні види масажу для усунення проблем, терапія мануального типу, рефлексотерапія та багато іншого;
  • активація нейром’язового характеру за допомогою сучасних методів, а також багато іншого.

Медичний центр Київ MPClinic – це місце, де ви отримаєте допомогу висококваліфікованих спеціалістів. Вони розберуться з усіма особливостями проблеми, з якою ви зіткнулися. Потім вам розроблять грамотну схему терапії, завдяки чому вам знову вдасться повернутися до стабільного і комфортного життя!

Поделиться: