Буклети для реклами: на що звернути увагу під час вибору

Для реклами часто використовують буклети різного виду. Вони можуть нести в собі не тільки відомості про компанію, а й багато корисної інформації про сам товар, виробництво та позитивні сторони співпраці.

Також цей вид продукції можна використовувати для залучення нових клієнтів і партнерів.

Ключові критерії вибору

Аби друк буклетів повністю відповідав уподобанням замовника, потрібно зробити максимально точний підбір. Для цього слід врахувати такі параметри:

  1. Формат. Початковий розмір листа може бути від А3 до А5. У підсумковому варіанті мають вийти вироби розміром від А4 до А6.
  2. Кількість згинів. Це важливий параметр, оскільки від нього залежатиме систематизація інформації. Згини утворюють сторінки, на яких розташовуються відомості. Завдяки цьому інформація подається послідовно.
  3. Щільність паперу. Вона знаходиться в діапазоні від 115 до 250 г/кв. м. Чим вища щільність, тим довше виріб зберігатиме свій зовнішній вигляд. Також товстіший папір робить буклет дорожчим на вигляд і приємнішим на дотик.
  4. Тираж. Цей параметр впливає вартість закупівлі. Він залежить від цілей замовника та ситуації, для якої готується продукція.
  5. Дизайн. Друк відбувається за дизайном клієнта чи розробляється індивідуально з нуля. Буклет може бути кольоровим або чорно-білим, також можна замовити комбінований варіант.

Усі ці параметри потрібно врахувати під час вибору макета. Завдяки цьому замовник отримає оптимальну продукцію, яка задовольнятиме всі його запити.

Де замовити рекламний буклет?

Замовити буклети можна в компанії Kyiv Print. На її сайті можливо не лише вибрати відповідні параметри, а й детально ознайомитися з усіма умовами співпраці. Менеджери компанії завжди готові надати консультацію тим, хто поки що не готовий визначитися з вибором.

Завдяки офсетному друку є змога створити великі обсяги поліграфічних матеріалів за короткий час. Також для нанесення використовуються лише якісні фарби, що забезпечують точне відображення всіх деталей і максимальну передачу кольору. Клієнти можуть замовити періодичне провадження. Так вони завжди зможуть отримувати певну партію товару в потрібний час.

Компанія гарантує якість виробництва та готова співпрацювати на вигідних для клієнта умовах. За потреби можна домовитись про доставлення друкованої продукції. Всі умови та нюанси обговорюються з менеджером під час консультації чи замовлення партії.

Поделиться: