Про компанію РБК «Кронос» та основні послуги

Фірм, які займаються ремонтом, багато. Це справжня золота жила нашого часу: багато хто хоче красивої, комфортної та безпечної квартири, і найпростіший спосіб її отримати — звернутися до фахівця.

Але якщо замовити ремонт на Rbk-kronos.lviv.ua, є шанс нарватися на поганого виконавця. Тоді на сцену виходить РБК «Кронос».

Переваги

Фірма робить гранично якісний ремонт. Перевірені матеріали з найвищого цінового сегменту, кваліфіковані майстри, які вміють з ними поводитися. На всі роботи є п’ятирічна гарантія.

Унікальна особливість «Кроноса» — детальний контроль усіх дій співробітників. Клієнти можуть реально стежити за станом справ онлайн, не відвідуючи об’єкт особисто. Уявлення про хід ремонту складеться найповніше.

Ціни вищі за середнє, але визначаються раз і назавжди. Жодних несподіваних додаткових послуг та непередбачених витрат. Кошторис абсолютно прозорий. Зміни до неї вносяться лише за погодженням із замовником.

Послуги

Косметичний ремонт. Легкі ремонтні роботи, що змінюють лише зовнішній вигляд приміщення. Суть залишається незмінною. Хороший вибір, якщо в цілому квартира чи будинок цілком влаштовують.

Капітальний ремонт. Радикальна переробка. Особливо часто потрібна вторинному житлу. Сюди відносяться різні складні роботи: перепланування, заміна сантехніки, прокладання проводки та подібні речі.

Дизайнерський ремонт Капітальний ремонт, що супроводжується найкращими дизайнерами. Включає індивідуальний дизайн-проект та підбір меблів.

Дизайнерські послуги. Потрібні, коли планується ремонт самотужки, але потрібно отримати про нього чітке уявлення.

Етапи співробітництва

  1. Огляд. Фахівці виїжджають на об’єкт та ретельно його вивчають.
  2. Планування. «Кронос» пропонує дизайнерські рішення та описує перспективи ремонту.
  3. Обговорення та складання кошторису. Фірма та замовник чітко встановлюють, що саме потрібно зробити. «Кронос» складає попередній кошторис на потрібний набір послуг та матеріалів.
  4. Демонтаж старих конструкцій та вивіз будівельного сміття.
  5. Закупівля. На відміну від багатьох інших будівельних фірм, «Кронос» бере цей крок на себе та закуповує все необхідне самостійно.
  6. Реалізація. Власне ремонт за заздалегідь складеними планами.
  7. Вивіз сміття та прибирання. Забиратися самостійно теж не доведеться — «Кронос» дбає і про це.
  8. Здача об’єкту. Замовник отримує готовий відремонтований будинок.
Поделиться: