Особливості придбання квитків через сервіс Proizd

Український сервіс Proizd продає залізничні квитки. Все відбувається в онлайн-режимі. Самі квітки на потяг електронні, без паперових носіїв.

Забронювати місце можна буквально за хвилину, що привертає на сайт все нових користувачів.

Правило

Користуйтеся тільки офіційним сайтом Proizd. Всілякі клони не співпрацюють з системою Укрзалізниці, тому не многую надати офіційні діючі квитки. Будьте пильні і не зв’язуйтеся з шахраями.

Щоб купити квитки на потяг, потрібно вказати три параметри. Це станція відправлення, станція призначення, дата відправлення. Заздалегідь дізнавайтеся інформацію про поїздку і визначайтеся з пунктом призначення, без нього придбати проїзний документ не вийде.

Виберіть відповідний поїзд у розкладі. На сайті Proizd крім часу прибуття і відправлення вказують також тип вагона (купе, плацкарт, люкс, економ, стандарт і так далі) з кількістю місць, що залишилися. Прямо в розкладі ви побачите початкову вартість майбутнього квитка.

Далі визначитеся з місцями, інтерактивна схема допоможе. За раз забронювати можна максимум чотири.

Щоб придбати квиток, ви повинні вказати контактні дані, ім’я та прізвище. ПІБ потрібно, щоб при посадці звірити їх з паспортом і довести, що квиток дійсно ваш. На телефон або пошту прийде електронний документ, за яким ви і сядете в поїзд.

Для оплати необхідна наявність банківської карти. Бажаючі можуть скористатися платіжною системою Apple Pay або менш популярною Google Pay.

Рада

Купуйте квитки заздалегідь, адже прямо перед відправленням місць може не виявитися. Оптимальний термін-кілька днів. Proizd дозволяє забронювати місце за три тижні, чого для більшості поїздок цілком вистачає.

Потрібно провезти з собою багато багажу? Візьмете в подорож Домашня тварина або дитини? Варто заздалегідь вивчити правила проїзду. Зайдіть в довідковий розділ на Proizd і уточніть, чи знадобиться додатковий квиток.

Квитки можна повернути. Коли ви вперше скористаєтеся сервісом, він автоматично створить для вас Особистий кабінет. Зайдіть в цей кабінет і побачите список своїх квитків. Далі просто натисніть на кнопку поруч з непотрібним проїзним документом. Він стане недійсним, а гроші повернуться на рахунок.

Вивчіть меню додаткових послуг. Воно знаходиться на сторінці введення контактних даних. Можливо, деякі позиції вас зацікавлять і допоможуть взяти в поїздку менше речей.

Поделиться: