Мережа лабораторій CentroLab: якісне обслуговування та надійний результат

З кожним роком все більше людей особливу увагу приділяє своєму здоров’ю. І мова йде не тільки про ведення здорового способу життя або правильне харчування, а про відвідування медичних центрів.

Саме тому сьогодні стало можливим здати аналізи Кам’янське в приватній клініці CentroLab.

Про клініку

Медичний центр CentroLab — національний бренд, який пропонує громадянам комплексне обстеження стану свого організму. Лабораторії медичного центру облаштовані сучасними технічними пристроями, які дозволяють провести обстеження і своєчасно виявити будь-які проблеми зі здоров’ям.

Фахівці клініки — висококваліфіковані лікарі та експерти, які мають колосальний досвід роботи в медичній сфері – більше 10 років. Регулярно фахівці відправляються на підвищення своєї кваліфікації, знайомляться з новими пристроями, методами проведення обстежень і забору аналізів, а також з пристроями нових медичних установок.

Медичний центр надає широкий спектр послуг:

  1. Аналіз крові.
  2. Обстеження калу.
  3. Мазок з ротової порожнини і з порожнини носоглотки.
  4. Проведення обстеження сечі.
  5. Обстеження спермограми та інше.

У зв’язку з широким поширенням різних вірусних інфекцій, клініка відкрила запис на домашній збір аналізів. Клієнту достатньо залишити заявку на виклик фахівця і дочекатися лікаря, який проведе обстеження в домашніх умовах.

Переваги

Медичний центр CentroSlab сьогодні є одним з найвідоміших серед пацієнтів завдяки наступним позитивним властивостям:

  1. У клініці працює кваліфікований і ввічливий персонал, який чемний зі своїми підопічними і завжди готовий проконсультувати по цікавлящим пацієнта питанням.
  2. Клініка пропонує широкий перелік аналізів і обстежень, які допомагають обстежити відразу весь організм і визначити причину порушення певних функцій.
  3. Можливість замовити виїзд фахівця додому, який приїде і візьме всі необхідні аналізи, дозволяючи пацієнтові не залишати межі будинку.
  4. Регулярна модернізація лабораторій.
  5. Проведення обстежень здійснюється, використовуючи тільки сертифіковані реагенти.
  6. Лабораторії облаштовані високотехнологічним сучасним медичним обладнанням, яке дозволяє максимально точно проводити обстеження, визначаючи діагноз пацієнта.

CentroLab — одна з найвідоміших по всій країні медичних лабораторій, що дозволяє пройти обстеження всього організму за максимально доступними цінами, незалежно від місця пребування паціента!

Поделиться: