Коліна для труб: вибір за характеристиками

Конструктивно такі деталі складаються з чотирьох рухомих частин, що дозволяє виконувати монтаж обладнання в будь-якому напрямку.

Гнучкі з’єднувальні коліна для труб застосовують під час монтажу елементів систем автополиву на ділянках, що встановлюються під землею. Ці комплектуючі виготовляються з матеріалів, що мають високу якість, тому вони досить міцні, стійкі до зносу, не бояться корозії, завдяки чому служать досить довго.

Навіщо потрібні гнучкі коліна?

З’єднувальні коліна мають унікальну конструкцію, що дозволяє регулювати висоту, кут нахилу спринклера чи дощувача під час його монтажу. Також ці допоміжні деталі є своєрідним амортизатором, який захищає трубопровід і всі супутні елементи від зовнішніх навантажень.

Варто зазначити, що всі складові системи автополиву: труби, штуцери, коліна є важливими частинами автополиву. Якісні фітинги створюють комфортні умови монтажу комунікацій. Тому потрібно вибирати продукцію, яку випускають відомі і перевірені виробники – в цьому випадку можна гарантувати надійність роботи всієї системи і довговічність з’єднань.

Де замовити

Компанія «Укрполив» пропонує широкий вибір цієї продукції. Коліна для труб автополиву, які можна купити в цьому інтернет-магазині, характеризуються:

  • простотою їх монтажу;
  • легкістю підключення дощувачів до трубопроводу;
  • оптимальними характеристиками обертання з можливістю підведення спринклера до поверхні ґрунту;
  • привабливою ціною.

Вся представлена в каталозі інтернет-магазину «Укрполив» продукція сертифікована за показниками відповідності діючим стандартам. Її вартість доступна, і вдало поєднується з якістю.

Гнучкі коліна застосовують в системах автополиву для приєднання дощувачів, спринклерів, гідранта, водяних розеток. Саме гнучкі коліна Irritec вважаються інноваційною технологією, що застосовуються під час створення систем автополиву. Вони сконструйовані таким чином, що елементи різьби, що знаходяться всередині коліна, можуть обертатися у всіх площинах. Це забезпечує майже безмежні можливості в плані регулювання висоти, кута нахилу деталей, що приєднуються з допомогою цих елементів. Коліна амортизують під дією певних навантажень, таких як вага людини, переміщення по ділянці техніки і ін., що захищає конструкцію від пошкоджень.

Придбати все необхідне для систем автополиву можна в каталозі компанії «Укрполив». Продукція має високу якість, виготовлена з високоякісного поліетилену, дозволяє створювати міцні, герметичні з’єднання. Її використання допоможе організувати практичну і довговічну систему зрошення на ділянці будь-яких розмірів і конфігурації.

Поделиться: