У чому переваги лінолеуму бренду Таркетт і його властивості

Таркетт – найвідоміший у світі виробник підлогового покриття. Продукція, яка випускається їм, вважається еталоном якості, довговічності та зовнішньої презентабельності.

За рахунок високої стійкості до стирання вона підходить для використання в побутових та комерційних приміщеннях. Покриття також відрізняється високою деталізацією та наближеністю до автентичного матеріалу. При цьому на лінолеум таркетт ціна залишається доступною для споживача. В чому його переваги та як правильно стелити такий лінолеум?

Головні переваги лінолеума Таркетт

Заснований у Франції, бренд буквально за кілька років став флагманом серед всіх компаній, що займаються розробкою підлогового покриття. До числа плюсів, що відрізняють лінолеум Таркетт, відноситься:

  • стійкість до механічних навантажень;
  • інертність до агресивної рідини (в тому числі масла та ацетону);
  • відмінний експлуатаційний ресурс;
  • різноманіття варіантів покриття;
  • нечутливість до підвищеної вологості;
  • простота укладання.

Основні колекції Таркетт

В асортименті представлений лінолеум, який імітує будь-який матеріал: від кам’яних поверхонь до керамічної плитки. Це розширює сферу його використання та дозволяє на його основа створювати стильні, сучасні інтер’єри, кінцева вартість яких не буде накладною.

Колекція Таркетт «Олімпік» відрізняється великою кількістю дизайнерських варіацій. Найоб’ємніша лінійка, до складу якої входять класичні моделі лінолеуму, імітуючи паркет, а також з абстрактним малюнком. Ламінат колекції «Супіски С» відрізняється наявністю додаткового захисного шару, що підвищує його зносостійкість. Такий ламінат підходить для приміщень з підвищеною прохідністю людей.

Особливості укладки лінолеума Таркетт

Монтаж лінолеуму Таркетт не займає багато часу. На початковому етапі вам потрібно розрахувати його кількість, відштовхуючись від максимальної довжини та ширини приміщення. У вас також повинен бути під рукою спеціальний клей для зварювання швів та звичайна двостороння клейка стрічка. Бетонну основу потрібно вирівняти та очистити. Сам лінолеум краще зберігати в приміщенні, щоб він звик до конкретного мікроклімату.

На підготовлену основу розстеліть лінолеум за 24 години до укладання. Розпочати потрібно з фіксації покриття двосторонньої клейкою стрічкою. Потім потрібно обрізати та приклеїти лінолеум до підлоги. Після приклеювання залиште матеріал відлежуватися, а потім переходьте до зварювання швів.

Поделиться: