Посуд від Arcos: переваги, різновиди та як обирати

Arcos – широко відомий у Європі іспанський виробник столових приладів, ножів та інструментів, призначених для приготування їжі.

Його відрізняє бездоганна якість матеріалів, міцність та довговічність виробів, що також позначається на зовнішньому вигляді посуду.

У статті ми розглянемо характерні риси посуду Arcos, де в Україні ви можете його купити.

Де придбати кухонне начиння від Arcos

Якщо вас цікавить кухонний посуд Arcos, на сайті ви знайдете великий вибір найменувань, які підійдуть для використання у домашніх умовах та закладах громадського харчування. До кожної позиції вказано детальні характеристики, що спростить вибір. До переваг інтернет-магазину належить:

  • систематичне оновлення асортименту;
  • реалізація лише оригінального посуду, що підтверджено наданням на нього офіційної гарантії;
  • використання для виготовлення посуду безпечних та якісних матеріалів, які при нагріванні не виділяють хімічних речовин, потенційно небезпечних для життя;
  • зручний інтерфейс сайту, що дозволяє швидко знайти потрібну позицію, витративши на процес мінімум часу.

Ви можете звернутися за консультацією до менеджерів, якщо не можете самостійно підібрати оптимальну модель.

Особливості продукції та огляд модельного ряду

Головна перевага посуду, що випускається компанією Arcos, полягає у високій якості матеріалів. Переважають металеві моделі каструль та сотейників. Якщо говорити про сковорідки, то в каталозі можна знайти найменування з антипригарним покриттям, які дозволяють досягти смачної скоринки біля страви та одночасно не пересмажити продукт.

У категорії «кухонний посуд представлені сотейники, каструлі, класичні сковорідки та сковорідки вок. Останні відрізняються нестандартною формою, завдяки якій вони дозволяють швидко піддати продукт термічній обробці, зберігши в ньому свіжість та природний смак. При виборі будь-якого найменування беріть до уваги діаметр. Він особливо важливий для сковорідок, оскільки від нього залежить місткість.

Багато покупців також відзначають чудове виконання посуду цього бренду. Зовні вона виглядає естетично і стане окрасою як домашньої, так і професійної кухні. Що стосується каструль, то для них головною характеристикою є обсяг. Середній обсяг каструлі становить 2,5 літра, але в асортименті представлені каструлі на 3 літри та більше. Більшість з них комплектується підібраними за розміром кришками.

Поделиться: